Duró Péter

Duró Péter

Személyi edző

Duró Péter vagyok személyi edző, baseball edző. Életemben 11 éves korom óta van jelen a sport. A mindennapjaim meghatározó szerepét tölti be a testmozgás. Sajnos ez nem volt mindig így.

Egy jó barátom hatására kezdtem el baseballozni. Egy tipikus kövér gyerekként, aki nem tud 2 kört egybefüggően lefutni a focipálya körül. A saját bőrömön tapasztalhattam meg, mi mindenre képes a sport. 1 év múlva jelentős változásokon mentem át, lefogytam, kinőttem az asztmát és a közérzetem is sokat javult, ami hatással volt önbizalmamra is. 4 éve kezdtem az edzősködést, 2,5 éve a személyi edzést.

Személyi edző papíromat az IWI-nél szereztem meg. Számomra fontos, hogy amit oktatok, képviselek azt mind megtapasztaltam, így nem csak lexikális tudás van a tarsolyomban. Hatalmas kényszert érzek arra, hogy az embereknek segíthessek, részt vegyek az életminőségük javításában, ezzel segítve elérni a céljaikat.

Mottóm: „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

Várom azon embereket, akik komoly szándékkal szeretnének változtatni külsejükön, életminőségükön. Legyen szó fogyásról, izomnövelésről, sportolói felkészítésről. Segítek elérni rövid és hosszú távú céljaidat egyaránt.

Amit én nyújtok:

Megfelelő figyelmet miden vendégem számára. Havonta ismételt állapotfelmérés. Étrend. Személyi edzés maximum 3 fő együttes edzése. Hatékony edzések a személyi igények figyelembe vételével, a sérülések esélyének minimalizálásával.

Keress bizalommal:

telefon: +36309410240
e-mail: duropeter28@gmail.com