Csáki Valéria

Csáki Valéria

Személyi edző

Sziasztok, Csáki Valéria vagyok, személyi edző.

Tinédzserkoromtól kezdve, hosszú évekig túlsúllyal küzdöttem, ami negatív hatással volt a közérzetemre és ezáltal a minden napjaimra.

Ezért elhatároztam, hogy életmódot váltok.

Kezdetben a futással próbálkoztam, mindeközben megismerkedtem a konditermek világával, a HIIT (High-Intensity Interval Training) edzésmódszereivel. Egy évig kettlebell edzésekre jártam, aminek a keretein belül elindultam egy átalakuló versenyen, amelyen 2. helyezést értem el, de ami a legfontosabb: 10 kg feleslegtől sikerült megszabadulnom.

Ez óriási lendületet adott és azóta is azon dolgozok, hogy egyre inkább kihozzam magamból a maximumot, jelenleg első fitness versenyemre készülök.

Tudom milyen nehéz az életmódváltás, hogy munka mellett szánjunk időt az edzésekre, a minden napos főzésekre és néha, igen is nehéz nem feladni. Ezért elhatároztam, hogy szeretnék minél több embert ebben támogatni, másokat motiválni a változásra, egészséges életmódra, sportolásra. Az EFI Fitness - testépítés sportedző képzésén szerzett szakmai tudásnak köszönhetően hamar elkezdhettem ezen a pályán munkálkodni, és azóta is igyekszem minél több tudásra szert tenni, hogy vendégeimnek megfelelő segítséget tudjak nyújtani.

Ha szeretnétek:

  • felesleges zsírtól megszabadulni,
  • feszes, formás alakot elérni,
  • fejleszteni az izomzatotokat,
  • mindezt egy jól felépített rendszer alapján, folyamatos változtatásokkal, szakszerű segítséggel, kellemes hangulatban,

keressetek bátran, sok szeretett elvárlak Titeket. :)

Segítek Nektek az egészséges életmód, tudatos táplálkozás kialakításában, céljaitok elérésében.

“Nem leszel mindig motivált, meg kell tanulnod fegyelmezettnek lenned!”

Hiszek abban, hogy kellő akarattal, kitartással, bármit elérhetünk. :)