Szabó Attila

Szabó Attila

Személyi edző

Már egészen kiskorom óta jelen van a sport az életemben. Sokféle lehetőséget kipróbáltam már, ilyenek például az úszás, judo, kung-fu, baseball, de egyikben sem tudtam egészen kiteljesedni, így tovább kerestem azt a sportot, ami igazán közel áll hozzám.

2014 nyarán megismerkedtem a Street Workout-tal, amelyet egy évig hobbi szinten csináltam. A következő évtől viszont ez a sportág az életem részévé vált és megtaláltam benne azt, ami miatt igazán vonzódom a sporthoz. Így komolyabban szerettem volna foglalkozni vele és ekkor döntöttem el, hogy személyi edző szeretnék lenni.

2017-ben az EFI-nél (European Fitness Insitute) szereztem meg a sportedző (testépítés és fitness) végzettségemet.

Szeretném a Street Workout-ban szerzett tapasztalataimat és tudásomat továbbadni, illetve ezen ismeretek segítségével, az igényekhez igazodva saját testsúllyal, a klasszikus testépítés eszközeivel vagy akár mindkét sportág adta lehetőségekkel másokat segíteni álmaik, céljaik elérésében a lehető legbiztonságosabb és a leggyorsabb úton.

Ha elnyertem a bizalmadat, keress bátran és segítek elérni céljaidat, legyen az fogyás, izomtömeg építés, erőnövelés vagy a street workout látványos elemeinek az elsajátítása egy jó hangulatú, de annál keményebb edzések keretében.

"Vagy eredményeid vannak, vagy kifogásaid.. A kettő együtt nem megy."

Szabó Attila