Janics-Pető Szilvia

Janics-Pető Szilvia

Személyi edző

Janics-Pető Szilvia vagyok és 2020. januárjában csatlakoztam a G4 Fitness Gizella utcai edzőtermének  személyi edzői csapatához.

Kiskoromban duci kislány voltam ezért a szüleim, hogy megakadályozzák a további súlygyarapodásomat beírattak művészi tornára ami megszerettette velem annyira a mozgást, hogy ez kihatott a későbbi iskolás éveimre is. A 80-as években dúló küzdősport láz rám is hatással volt mégpedig annyira, hogy egyetlen Kick-box edzés megtekintése elég volt ahhoz, hogy magával ragadjon és 8 évig versenyszerűen űzzem ezt a kiváló sportágat. Mint felnőtt válogatott kerettag hagytam abba a versenyzést.

A mozgás ezután is része maradt az életemnek, futottam, görkorcsolyáztam, kerékpároztam és hegyi túrákon vettem részt, ami a szenvedélyem ma is. Ekkor fedeztem fel az edzőtermek világát, aminek rendszeres látogatója lettem. Sajnálatos módon ebben az időszakban diagnosztizáltak nálam kiszakadt gerincsérvet, ami jó pár hónapig akadályozott a sportolásban. Ennek ellenére fel sem merült bennem, hogy abba hagyom a mozgást ezért alternatív mozgásterápiát kerestem, amivel műtét nélkül, torna segítségével sikerült olyan állapotba hoznom magam, hogy képes legyek folytatni az edzéseket.

2017-ben testépítés-fitness sportedzői képesítést szereztem az EFI-nél (European Fitness Institute), majd az Almásy Mozgásakadémián bővítettem a tudásomat  gerinc témában és szereztem egyéni gerincedzői oklevelet. Azóta is folyamatosan képezem magam, hogy a hozzám forduló vendégeimnek a legújabb és leghatásosabb módszereket és gyakorlatokat felhasználva tudjak segíteni.

Személyi edzéseimen nagy hangsúlyt fektetek a bemelegítésre mely magában foglalja az ízületi  mobilitás és törzsstabilitás fejlesztését, valamint egyes izmok aktiválást is. Csak egy állapotfelmérést követően, a helyes testtartás elsajátítása után vágunk bele a gépes és saját testsúlyos gyakorlatokba, hogy ezzel is minimálisra csökkentsük a hát-és gerincfájdalmak kialakulásának esélyét és ha vannak ne rontsunk a már meglévő deformitásokon. Természetesen az egyensúly és a koordináció fejlesztése sem maradhat el az edzéseken, amit különféle tornaeszközök bevetésével teszek változatossá.

Szeretettel várlak gerincbarát edzéseimen ha fogyni, erősödni szeretnél vagy csak egyszerűen formában szeretnéd tartani magad!

 

Elérhetőségeim:

Tel:  06/20-460-6162 (Ha nem érnél el telefonon ne ess kétségbe, visszahívlak!)

E-mail: petsziszko@gmail.com

Facebookon is elérhető vagyok.