Nagy Adrián Csaba

Nagy Adrián Csaba

Személyi Edző

Számomra a mozgás, testedzés az életem meghatározó része gyerekkorom óta. Eddigi életem során próbáltam megismerkedni minél több sportággal, gyerekkoromban atletizáltam, kamaszkoromban a foci játszott fontos szerepet.

Fiatal éveimben nagyon vékony voltam ez eléggé zavart, ezért is kezdtem a súlyzós edzésbe. Idestova 10 éve foglalkozom testépítéssel. Ez alatt az évek alatt sok tapasztalatot szereztem izomépítés és diéta kapcsán, melyet hatékonysággal feltudok használni edzői munkám során. 

Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki sportoljon egészen fiatal kortól kezdve, ugyanis ez az, ami igazán megtanítja az embert többek között az alázatosságra és nem utolsó sorban fitt, egészséges testet köszönhetünk neki. Azt gondolom, hogy az edzőtermi edzések egy megfelelő étkezéssel párosítva az egyik legkomplexebb sport.

Ha jó hangulatban, szakszerű felügyelet mellett szeretnél alakot formálni, fittebb lenni, akkor fordulj hozzám bizalommal és segítek étrendedet, edzéstervedet személyre szabottan összeállítani!

Elérhetőség: +36309049112