MAX Training+Body toning

A funkcionális edzéstípus első 30 percében a M.A.X. Training garantált svájci Star-minőségű edzéssel találkozhattok. Az óra második felében, pedig ugyanerre a szisztémára épülő (45 másodperc terhelés, 15 másodperc pihenés) funkcionális tréning és alakformáló gyakorlatokkal  mozgatjuk meg a totál body-nkat.

M.A.X. Training - Muscle Activity Excellence – „Train hard, but smart!” „Eddz keményen, de okosan!”

A M.A.X. Training nagyon intenzív, egész test edzés, amelynek fókuszában az izom-és alakformálás áll. A legújabb élettani ismereteket szem előtt tartó erő- és állóképességi tréning, hatékony zsírégető hatással. A harmonikus gyakorlatválasztással és azok kombinálásával nagyon gyorsan fejlődik az állóképesség, az erő és a koordináció. Garantált svájci Star-minőség + a legújabb edzéselméleti tudományos háttér = M.A.X. 


Mit nyújt Neked a M.A.X. Training? 


-    rendkívül hatékony, az egész testet edző 30 perces tréningprogramot,
-    egyszerű, könnyen tanulható gyakorlatokból álló edzést, 
-    motiváló programot, pörgős, dögös, motiváló zenékkel, 
-    mentális és fizikai kihívást,
-    rendkívül hatékonyan erősíti és feszesíti a láb-és farizmokat, a felsőtest és a törzs izmait,
-    fejleszti az egyensúlyozó képességedet és a koordinációdat, 
-    optimalizálja a zsíranyagcserédet, 
-    villámgyorsan növeli a fizikai kondíciódat. 

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra fókuszál, hanem összetettebb gyakorlatokkal egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz. Ahhoz, hogy ezeket az összetettebb gyakorlatokat végre tudjuk hajtani, mindig stab