Gábor József

Gábor József

Személyi edző

Sziasztok, Gábor József vagyok, a G4 Fitness személyi edzője.

A sporttal középiskolás koromban kerültem közelebbi kapcsolatba. Kezdetben súlylökéssel, majd box volt, ami magával ragadott. 17 évesen az erőemelés felé nyitottam, melyben versenyeken is megméretettem magam. Eleinte csak csapatban, diákolimpiákon versenyeztem, majd ahogy egyre jobban elmélyült tudásom az erősportokban, komolyabb versenyekre is eljutottam. Juniorként értem el eddigi legnagyobb eredményeimet, Magyar Bajnoki Erőemelésben. Legjobb eredményem 725 kg volt RAW-ban.

Sajnos fiatal korom lendülete és fanatizmusa sérüléshez vezetett így a versenyzést abba hagytam, de az edzést soha.

Tanultam, kepéztem magam, megfelelő végzettséget szereztem és jelenleg saját visszatérésemet is komolyan fontolgatom.

Gyakorlatias embernek vallom magam, így mindig mindent tesztelek, kipróbálok, önmagamon vagy páromon, akinek pályafutását folyamatosan segítettem, támogattam. Így méltán lehetek büszke az ő sikereire is, amit a Fitnesz és Erőemelés sportágakban ért el, köztük GPC világkupa abszolút 1. hely is.

2008- óta foglalkozom személyi edzéssel itthon és külföldön.

4.5 évet éltem Ausztráliában, ahol igen magas a sportkultúra, az emberek mindennapjainak részét képezi az edzés valamilyen formája, illetve az egészséges, preventív táplálkozás. Kint is edzősködtem és szívtam magamba a tudást és mentalitást amivel az ausztrálok rendelkeznek.

Mindezt a tudást és tapasztalatot adom át vendégeimnek az óráimon.

Elvem, hogy a sérülések mindig a helytelen gyakorlatokból adódnak, így nagy súlyt fektetek a kivitelezésre.

Erőemelésben, testépítésben, formásításban tudok segítséget nyújtani, fiúknak és lányoknak egyaránt, legyen szó akár verseny felkészülésről.

Étrendedet céljaidnak megfelelően fogjuk kidolgozni és abszolút személyedre szabni.

Hívj bizalommal egy ingyenes konzultációra.

Gábor József Telefon: 06317825748