G4 Fitnessterem - Gizella utca

Lorem ipsum

G4 Fitnessterem 2014. november 20-án nyitotta meg kapuit 1500m²-en Debrecenben a Gizella utca 4/b alatt.

A világos, tágas 650m²-es edzőteremben a legmodernebb, legbiztonságosabb cardiogépek (PULSEFITNESS, OCTANEFITNESS) és erősítőgépek (HOIST, HAMMER STRENGHT, LIFETITNESS, PANATTA) állnak a vendégek rendelkezésére.

Az INDOR CYCLING terem az országban egyedülálló, 31 db IC7 Tomahawk kerékpárral van felszerelve. Az edzéseket minden alkalommal spinning instruktor vezeti. Az útvonal két hatalmas projektoron kerül kivetítésre. Az IC7 és a Cauch by Color edzőprogram optimális teljesítménnyel nagyon jó lehetőséget biztosít a csoportos- és személyi edzésekhez egyaránt. A világszínvonalú technológia és a személyiség központú edzés még színesebbé, még hatékonyabbá és sokkal eredetibbé varázsolja az edzés tevékenységét.

170m²-es aerobic teremben csoportos aerobic órákra várjuk a vendégeket: zsírégető, alakformáló, step aerobic, és fit-ball.  Az órákat szakképzett edzők tartják. Ha a célod fogyás, alakformálás vagy erősítés akkor ezeken az órákon elérheted.

40 fős klímatizált oktatóteremben, amely hangosítással és projektorral van ellátva folyamatos edzői képzések zajlanak.

50 m²-es jógateremben csütörtökönként 90 perces hatha jóga foglakozásra várjuk a vendégeket. Minden óra - kellemes zenére - lecsendesedéssel, bemelegítéssel kezdődik, aktív mozgással telik, és relaxációval zárul.

A funkcionális edzés (cross-sport) egy hazánkban viszonylag új, de rohamléptekkel terjedő új fitneszedzési módszer, amely rendkívüli erő, állóképesség és robbanékonyság kialakítására alkalmas. Fő jellemzője: súlyemelő gyakorlatok végzése, mint például a szakítás, a lökés, a súlyzós guggolás, szabad súllyal történő erősítő gyakorlatok végzése, illetve párhuzamosan a saját testsúllyal végzett gyakorlatok.

Magasan képzett személyi edzőkkel dolgozunk együtt, akik fontosnak tartják, hogy minden vendégnek egyénre szabottan állítják össze az edzéstervet, és a legnagyobb odafigyeléssel segítsenek.

Masszázs, álló, fekvő szolárium, VIP öltözők és Fitness büfé szolgálja még a vendégeink kényelmét a G4 FITNESSBEN.

A fitnessteremhez tartozik még egy 1200 m²-es sportpadlóval borított csarnok, ahol 40x20 méteres pályán lehetőség van focizni, kézilabdázni és teniszezni. A vendégek kényelmét 5 öltöző biztosítja.

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a rendszeres mozgás, a sport és az egészséges életmód fontosságát.

A G4 Fitness 2016-ban bővült még  két fallabda pályával és egy műfüves focipályával is.

G4 Fitnessterem - Malompark

Lorem ipsum

Az új G4 Fitnessterem 2017. október 16-án-án nyitotta meg kapuit!

Megduplázódott a G4 Fitness edzőtermeinek a száma Debrecenben. Az új terem a Füredi út 27. szám alatt, 2100 négyezetméteren várja a mozgás szerelmeseit legmodernebb gépparkkal.

A G4 Fitness teremben minden korosztály egyaránt megtalálja a neki megfelelő edzésformát, amelyben hozzáértő és lelkes személyi edzők állnak a vendégek rendelkezésére.

5 egyedülálló kuriózum a G4 Fitness 2.0-ban:

  • Cross Fitt rész: 10 méteres majomlétra, evezőpadok, boxállvány 8 különböző boxzsákkal, medicinlabda szett, vízszintes derékerősítőpad, füles súlyzók…stb.
  • Négytornyos állvány, 100 kg-os kézi súlyzó
  • Közel 60 cardiógép (22 futópad, 16 elliptikus tréner, 5 lépcsőző gép, 11 edzőtermi kerékpár, 2 zéró runner…)
  • 2 Fallabda-pálya
  • 200 négyzetméteres aerobic terem (alakformáló, dance-  és funkcionális step, gerinctréning, hot-iron, pilates, piloxing, zumba)

A rendelkezésre álló tágas öltözők mellett lehetőség van VIP öltöző bérlésére is, ahol egyedül lehet öltözni és zuhanyozni, ami tovább fokozza a G4 edzőterem vonzerejét. A recepciónál széles választékkal várják a vendégeket: fehérjeturmixok, proteinszeletek, kávé, üdítő, édességek és edzőtermi felszerelések.

A G4 Fitness a hét minden napján reggeltől estig rendelkezésére áll az edzeni, sportolni vágyóknak.