Tóth János

Tóth János

Személyi edző

„Ép testben ép lélek”

Fő profilom a testépítés. A testépítés, mint sport valójában nagyon sok sportnak az alapja, mivel teljesen ellenállásos edzésről van szó, amely a testünk különböző izmait dolgoztatja meg különböző gyakorlatokon belül. Egyéb sportágak általában csak az adott mozgásformához szükséges célizmokat edzik speciális edzésmódszereikkel, mert egy rövidtávfutónak nem csak a futóedzés, hanem a testépítés alapú súlyzós lábedzés is sokat segít.

A Sport iránti szeretetem általános iskolában kezdődött, kezdetben fociztam majd atletizáltam végül a középiskolás éveim elején talált rám a fitness világa. Először hobbi szinten a barátaimmal, teljesen tudatlanul, majd később kisebb-nagyobb kihagyások és sérülések után folytattam a sportot évről-évre komolyabban, ezzel párhuzamosan fejlesztve tudásanyagom. Ma már teljesen az életem részévé vált a sport és az edzés, nem tudok a „vasak” nélkül létezni.

Ezt követően szereztem meg az ehhez tartozó tanulmányaimat Debrecenben az EFI-nél (European Fitness Institute). Ez még nagyobb erőt adott a sport iránt, hiszen az idei évben már amatőr versenyeken is részt vettem ezzel növelve tapasztalataim a sporton belül.

A versenyeken való részvételem során ezeket az eredményeket szereztem: -

  • Tisza kupa: IV. helyezés (2017) -
  • INBA - Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság: V. helyezés (2017) -
  • INBA - Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság 3 kategóriában: II. helyezés (2018) -
  • INBA - Naturál Testépítő Nemzeti Bajnokság Világbajnok III. helyezett (2018)

Szakképesítésem valamint a tapasztalataim által megszerzett tudást szeretném átadni azon emberek számára, akik szeretnének változtatni életvitelükön, egészségük állapotán, segíteni nekik a tervezett céljuk minél hamarabbi elérésében és tudatni velük hogy mennyire fontos az életben a testmozgás és az ehhez tartozó megfelelő és helyes táplálkozás.

Várom nagy szeretettel leendő vendégeimet széles körben, legyen szó akár szintfelmérő felkészítéséről, diétáról, izomtömeg és állóképesség növeléséről és motiváció fejlesztés. Továbbá azok jelentkezését is várom, akik kikapcsolódási lehetőségként az edzéseket jó hangulatban szeretnék eltölteni, egy új környezetben, Debrecen központjában, Malompark Füredi út 27. szám alatt.

Keressetek bizalommal! ;)