Ócs Csaba

Ócs Csaba

Személyi edző

A sport egész életem során jelen volt a mindennapjaimban. Általános Iskolában, mint a nagy többség atletizáltam és footballoztam. Igazán nagy eredményeket ezekben a sportágakban nem tudtam felmutatni.

A súlyzós edzéssel középiskolás éveim alatt ismerkedtem meg. Először kis,pince konditermekben saját készítésű gépeken barátokkal próbálkoztunk elsajátítani a gyakorlatokat több-kevesebb sikerrel.

Ezután egy nagy váltás következett az életemben, az edzéseimet profi irányítás alatt Kismarjában folytathattam. Ez az időszak volt az, ami meghatározta, hogy a testépítés & fitness egész életemet végig fogja kísérni. Ezzel párhuzamosan folyamatos tanulás, önfejlesztés töltötte ki a mindennapjaimat.

Egyre jobban beleástam magam a test anatómiájába, az edzés módszerek kialakításába és a helyes egészséges táplálkozás megszervezésébe. A hosszú évekig tartó önfejlesztés után úgy gondoltam, hogy szeretnék más embereknek is segíteni céljaik elérésében. Legyen az izomtömeg növelés, fogyás vagy az egészséges életvitel kialakítása, vagy csupán egy motiváltabb, jobb közérzet elérése.

Ezért elvégeztem az EFI-nél a Testépítés & Fitness sportedzői szakot.

Ha neked is vannak céljaid és szeretnél változtatni az életmódodon, testeden, keress bizalommal és közösen elkezdjük a céljaid megvalósítását!