Bodrogi Barbara

Bodrogi Barbara

Személyi edző

Iskolás éveim alatt a sport a mindennapjaim része volt, aktívan kosárlabdáztam, röplabdáztam. Több évi kihagyás és lustább időszak után erőt vettem magamon és az egészségtelen életmódból elkezdtem újra egészségtudatos lenni, figyelni a táplálkozásra és tapasztalni hogyan is változik a testünk, ha megfelelően bánunk vele.

A testépítésben megtaláltam újra önmagam és rájöttem, hogy ezt hivatásszerűen is végezni akarom, ezért szereztem meg a Testépítés - Fitness sportoktatói végzettséget. Személyi edzőként a vendégeimnek szeretném átadni azokat az élményeket és tudást, amit én is kaptam és a mai napig kapok a sporttól. A küzdelem és fájdalom után a kitartásunknak hála az öröm és diadal magunk felett, hogy mindennap megtettünk valamit azért, hogy elfogadjunk önmagunkat. Ez nem csak egy sport ez tényleg egy életforma.

Várok mindenkit szeretettel az edzéseimen, legyen szó izomtömeg növelésről, szálkásításról, fogyásról, vagy ha még sosem voltál edzőteremben és szeretnéd elkezdeni kezdd el velem! Az-az idő amit együtt töltünk csak egy része annak a folyamatnak ,amin végigmegyünk ahhoz, hogy napról napra jobbak és jobbak lehessünk.

Email: bodrogibarbara.pt@gmail.com