Kalmár Péter

Kalmár Péter

Személyi edző

Középiskolás koromban több csapatsportot is kipróbáltam, például kézilabda és kosárlabda, de egyik sem ragadott magával teljesen. Ami igazán rányomta a bélyeget az életemre az a testépítés. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet és egyre jobban beleástam magam a sport rejtelmeibe. 2015-ig csak hobbi szinten foglalkoztam a sporttal, majd ezt követően született meg bennem az elhatározás, hogy többet szeretnék elérni ezen a területen és segíteni akarok másoknak, így Neked is céljaid elérésében.

 

Folyamatos önfejlesztéssel, tanulással és edzéssel karöltve 2017-ben elvégeztem az EFI (European Fitness Insitute) Sportedző, testépítés – Fitness edző tanfolyamát. Azóta is lelkesen folytatom edzéseimet és igyekszem minél több edzésformát elsajátítani, úgy, mint a saját testsúlyos-, a trx vagy az erőemelő edzés.

 

Ha segítségre van szükséged az edzések megtervezésében, szeretnél izmosodni, erősödni vagy néhány kilótól megszabadulni, keress bizalommal, hogy segítségedre lehessek céljaid elérésben! Ne holnaptól, ne hétfőtől, és ne is újévkor, hanem már ma kezdjük el a közös munkát, mert a halogatás nem visz előre!

 

“I don’t believe in luck, I believe in hard work!”

 

Elérhetőségeim: kalmar.p115@gmail.com / +36 (30) 715-1033