Iron Cross

Hot Iron I.: A kezdő program, amelyre épül a Hot Iron II és a Cross. Az óra során dolgozunk állásban, step padon és a talajon is. Általános és speciális bemelegítéssel kezdjük az órát, majd következik az optimális edzéshatás eléréséhez felépített gyakorlatsor (felhúzás, evezés, kitörés, guggolás, bicepszhajlítás, tricepsznyomás, fekvenyomás, majd súly nélkül végzett lapockaközelítés, padtámasz, hasprés). Kezdő és haladó vendég számára is ajánlott! A saját fejlettségi szintedhez választunk súlyt, először kisebbel kezdünk, majd a fokozatos fejlődésednek megfelelően növeljük.

Hot Iron II.: Erőállóképességi, haladó edzésprogram. A gyakorlatok már összetettebbek, variáltabbak, nagyobb súllyal végzettek.

Iron Cross: A legerősebb edzésrendszer, hypertrófiás, izomépítő tréning, megnövelt súllyal, alacsonyabb ismétlésszámmal, több pihenőidővel.

Tévhit az a hölgyek körében, hogy vastag, nagy, nem nőies izomzatra teszünk szert a súlyok használatával! A leghatásosabb alakformáló edzésprogram! Ha TE is szép, tónusos, feszes testre, jó állóképességre vágysz, várlak szeretettel egy jó hangulatú, zenés csoportos edzésen!

A Iron Cross: edzéseket Sándor Nikolett tartja